Facebook Instagram

Beoordelingen van Broodje Q Rotterdam

Recente recensies van Broodje Q Rotterdam

5 sterren na 32 reviews

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten begreep ik van de ontvanger. Er kon een gedichtje bij de bestelling worden gestopt die ik voor mijn broer had gemaakt. Leuk! :-)

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

ONWIJS LEKKER ALLEMAAL

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en verse broodjes!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes. Nette en snelle bezorging. Goede prijs/kwaliteit 👌

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke lunch en de sapjes overheerlijk!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top! Broodje quarantaine smaakte weer goed en de salade met zalm is ook echt een aanrader.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd genieten! Heerlijke broodjes en super gezonde en frisse sapjes

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes. Top concept. #supportyourlocals #010

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om een aantal simpele elementen in zo een kunstwerk te verheffen is een godswonder en dat mag genoemd worden!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt mijn complimenten voor de ontzettend persoonlijke bezorging! Super vrolijke bezorger, die een gezellig praatje maakte toen hij de bestelling overhandigde. Ook zat er nog in het tasje nog een visitekaartje met een leuke persoonlijke boodschap. En als kers op de taart waren de broodjes ook nog eens overheerlijk! Van mij een dikke 10! :)

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje Q heeft waanzinnige broodjes die je maag goed vullen. Broodje Q is een aanrader!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd superlekker en snel geleverd.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Holyquackedoodles wat een lekkere broodjes!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan de broodjes van Broodje Q aan iedereen aanraden! Ze waren heerlijk, gewoon doen dus. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet van een heerlijke lunch.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Broodje quarantaine en een flinke plak bananenbrood is de ultieme qombinatie voor de echte liefhebber.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Legendarisch als altijd! Het proeft alsof ze de kip achter hebben staan slachten, zo mals en vers is tie. Daarnaast mooie service met een lach, echte professionals die het vast al jaren doen!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes! geweldige service en lieve note's met je bestelling maakt je dag elke keer weer.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker vers broodje, zodat je de rest van de dag er weer tegenaan kan!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker broodje Quarantaine voor lunch vandaag! Aanrader!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was HEERLIJQ! Snel weer!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje Pastrami was the besttttt

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste broodjes van R'dam, thanks BroodjeQ!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekkere broodjes die goed belegd zijn. Waren iets te laat met leveren maar dat zal aan Thuisbezorgd liggen. Bedankt, het was heerlijk!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En ook deze keer weer superleQQere broodjes en bananenbrood, snelle en vriendelijke bezorging, we hebben er van genoten op kantoor. De site werkt ook prima!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, snel geleverd ondanks last-minute wijziging!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijke broodjes. Terwijl wij Qlaims indienen geniet wij van ons broodje Q, Ons dag kan niet meer stuQ Succes!