Reviews from Broodje Q Rotterdam

Recent reviews

5.0
Ben
2 May 2022

Vaste prik op de maandag. Heerlijk!

Bert
23 April 2022

1 woord: top

Sjanie
7 April 2022

Heb heel erg genoten van het broodje Quarantaine, dankjewel

Zalina
5 April 2022

Was weer top zoals altijd

Emma
29 March 2022

10 minuten moeten wachten, 2/3 broodjes perfect

Tim
18 March 2022

Weer goed zoals altijd

Eveline
17 February 2022

Broodje Pastrami met heel weinig pastrami! Had er meer van verwacht voor 9 euro! Jammer

Harry
22 January 2022

Super lekkere broodjes, super aardige en flexibele bediening en een attent “eet smakelijk” briefje. Supertent, ga zo door👍💪 We komen zeker terug. Dank en groeten van fans uit 020😜

Fred
14 January 2022

Was weer genieten!

Rolf
13 January 2022

Lekker en hele vriendelijke service. Qtop 👍

Melvin
23 December 2021

Heerlijk!

Daan
29 November 2021

Heerlijk genoten, broodje quarantaine zeker een aanrader

Bill
13 November 2021

Was weer genieten

Kdv Margriet
21 October 2021

Prima broodjes . Netjes klaargemaakt .

John
10 September 2021

Was weer genieten!

Tom
29 August 2021

Broodje Quarantaine echt een aanrader!!

Anika
19 August 2021

Prima broodje en sappie! De bezorger kon mijn voordeur niet vinden, waardoor hij lang buiten in de regen liep met het papieren zakje. Ik heb het broodje daarom zelf nog even in de oven moeten doen om weer op te warmen. Maar omdat het zo'n sympathieke gozert was, toch 4 sterren :P Kan gebeuren!

Jennifer
15 August 2021

Weer top zoals altijd

Sabine
8 August 2021

De allerlekkerste broodjes met de beste service, opgehaald in een super gezellige zaak!

Yoeri
21 July 2021

Tering lekker

Lisette
19 July 2021

Heerlijke en goed belegde broodjes. Werden bezorgd met een grote glimlach :)

Vincent
13 July 2021

Helemaal top

Romy
9 July 2021
Lil Aura
6 July 2021

BESTE BROODJES EVER, aanrader 100000

Bert
5 July 2021

Geen gezeik gewoon een lekker broodje

Maayke
30 June 2021
Dilara
30 June 2021

Heerlijke broodjes! Precies zoals verwacht. En supervriendelijk personeel.

Sen
28 June 2021

Lekker, rijk gevuld. Heel blij dat ik jullie heb ontdekt. Soms is de tuna melt iets anders dan ik gewend ben (ligt aan tonijn denk ik?). Ik vond het voorheen lekkerder. Super lekkere broodjes en saus iig. Aanrader!

Harrie
27 June 2021

Heerlijk als altijd!

Maayke
21 June 2021

Bezorging duurde ontzettend lang, het broodje was ook niet meer warm en krokant meer heel soppig en zacht

Stella
17 June 2021

Onwijs zitten smikkelen!

Dennis
15 June 2021

Was weer ouderwets genieten van een heerlijk broodje Tuna Melt

Philip
13 June 2021

Erg leqqer!

Tom
8 June 2021

Was heerlijk. Dank voor de snelle persoonlijke service Tot de volgende keer

Marit
8 June 2021

Heerlijke, grote broodjes. Makkelijk besteld en snel klaar. Absoluut een aanrader!

Mike
8 June 2021
Steef
4 June 2021

Yummie!

Hendrik
1 June 2021

Super lekker, en snel!

Stacey
1 June 2021

Broodjes van topklasse!

Pim
25 May 2021

LeQer!

Ineke
24 May 2021

Heerlijke broodjes en sapjes op vandaag. Dankjewel Q!

Erik
21 May 2021

Lekker man!!!

Willem
20 May 2021

Broodjes waren master

Danielle
18 May 2021

Ontzettend lekkere, knapperige, dik-belegde broodjes. Zeker voor herhaling vatbaar!

Romy
17 May 2021

Was weer goed!

Floris
15 May 2021

Top!!!!

Cc
14 May 2021

Topp!!!

Steef
12 May 2021

Topper van Rotterdam! Ik had een broodje Qarpaccio en Qaas en echt zelden zo’n lekkere lunch gehad.

José
11 May 2021

De broodjes waren heerlijk en vers als altijd! Ook de bezorging was precies op tijd, ondanks ons wat lastig bereikbare adres. Bedankt weer!

Philomeen
10 May 2021

Altijd super! Verse en rijkelijk belegde broodjes. Wij hadden de broodjes Qeizer en bietenhummus, allebei aanraders. Goede porties!

Sammy
9 May 2021

Beste tuna melt in town en binnen 20 min bezorgd, top!

Annick
8 May 2021

We hadden broodje gehaktbal en tonijn en het was echt niet normaal lekker. Nog nooit zo’n lekker broodje op! We komen zeker vaker!

Dana
7 May 2021

Niets gaat boven een goed belegd broodje oude kaas!! Genoten

DAVID
5 May 2021

Wat een geweldige broodjes en salades ! Goed belegd en smaakexplosies ! Dit is wat Rotterdam nodig had, échte kwaliteit én voor een normale prijs ! helemaal TOP !

Marlot
4 May 2021

Fan van jullie bananenbrood!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yannick
3 May 2021

Heerlijk gegeten, leuk ook dat er een persoonlijk kaartje bij zit.

Jade
29 April 2021

Precies op tijd en lekker gegeten

Wout
29 April 2021

Bijzonder lekkere broodjes. Als we nog eens in de buurt zijn, weten we waar we broodjes gaan bestellen!

Caroline
28 April 2021

Lekkerr! :)

Robin
22 April 2021

Was weer goed, danQ!

Richard
21 April 2021

Wegens de drukte op zaterdag duurde het wachten bij afhalen wat langer, maar het personeel is hier heel goed mee omgegaan. De broodjes maakte het wachten ook zeker goed.

Ronnie
20 April 2021

Heerlijk broodje Pastrami!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Haroon
20 April 2021

Mals broodje met een lekker sausje. Ik zou het zelf aangevuld hebben met stukjes avocado en wat roomsaus.

Suzanne
19 April 2021

Super lekkere broodjes en snelle bezorging (:

Sander
16 April 2021

Heerlijke broodjes, goed belegd

Vincent
16 April 2021

Heerlijke broodjes en vriendelijk personeel, zeker het geld waard

Jeanet Schippers
14 April 2021

Heerlijk broodje en de carpaccio was zalig!

Daley
14 April 2021
Luca
13 April 2021

Lekker hoor en gefeliciteerd 🥂

Zaslin
13 April 2021

Perfect, uitstekend

Jill
12 April 2021

Vast afhaalstekkie, heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
11 April 2021

Lekkerste broodje in lange tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Steven
11 April 2021

Mega chill broodje

Dennis
9 April 2021

Heerlijke verse broodjes met top smaken!

Eli
9 April 2021
Joel
9 April 2021

Was weer top!

Eduard
7 April 2021

Heerlijk knapperig broodje met Vegan eiersalade gegeten. Zeer ruim belegd met verse producten.

Sell
5 April 2021

Top service! En super lekker eten!

Floris van der Poel
30 March 2021

Was weer heerlijk! Beste broodjes van Rotterdam!

Evi
28 March 2021

Zelfs het eenvoudig broodje oude Qaas is voortreffelijk!

Jason
28 March 2021

Was lekker!

Philomeen
27 March 2021

Altijd super lekker, echte aanrader!!

Stephanie
26 March 2021

Broodje Carpaccio besteld. Wel gekregen, alleen rook de carpaccio naar zalm ?!

Isabel
25 March 2021

Heerlijk gegeten!

Laura
24 March 2021

Heerlijk broodje en sapje. Had afgehaald en was erg snel klaar.

Kevin
21 March 2021

Vaste prik op de zondag, heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jerry
17 March 2021

Heb voor m'n 3 meiden Alex, Clover en Sam vandaag lunch besteld, ze vonden het heerlijk!

Marieke
14 March 2021

Heerlijk broodje pastrami! Ook nog eens supersnel klaar en een leuke persoonlijke boodschap erbij. Top!

Tess
14 March 2021

Weer heerlijk gegeten. Altijd vers en rijkelijk belegde broodjes!

Lisa
11 March 2021

Een absolute hidden gem in Rotterdam! Vriendelijk personeel in de zaak toen ik m'n broodje kwam afhalen. Aanrader voor iedereen.

Brutus
11 March 2021

Heerlijk broodje Tuna op. Het is allemaal zo kraakvers bij Broodje Q, lijkt wel alsof ze die tonijn rechtstreeks uit de Maas hebben gesleurd en op mijn broodje hebben gedaan. Smullen!

Dominique
10 March 2021

Wauw! In lange tijd niet zo'n lekker en rijk belegd broodje gegeten. Heerlijk.

Karin
9 March 2021

Heerlijk gegeten! Zalig broodje quarantaine. Aanrader!

SG
9 March 2021
Erik
8 March 2021

Echt goed broodje smashed avoQado!! Ik kom hier zeker vaker!!!

Anne
6 March 2021

Heerlijke broodjes en snelle bezorging!

Shaneequa
5 March 2021

Goed belegde broodjes, snel bezorgd. Nieuw broodje Qeizer is een aanrader. Mijn vriendin is vegetarisch en die had de bietenhummus, was ook heerlijk. Jullie zien mij zeker vaker!

Bregje
4 March 2021

Vriendelijk en erg lekker eten

Floris Van der Poel
4 March 2021

Leqqer als altijd! Broodje Qeizer, aanrader!!!

Gaston
26 February 2021

Goeeeeeeeeedemiddag wat een lekkere broodjes!! Ook de sapjes verdienen de hoofdprijs

Sanne van der Hoeven
25 February 2021

Lekkerste broodjes van Rotterdam. Ze worden elke keer lekkerder.

Quinty Boom
24 February 2021
Jesse
24 February 2021

Heerlijke broodjes en smoothies. Absoluut het geld waard 😁👍🏽.

Demi guldenaar
24 February 2021

Broodje bal meer broodje kaas met bal. Weinig saus. Broodje carpaccio erg zoute carpaccio leek meer rookvlees. Was dit wel echt carpaccio?. Hadden meer verwachten

Bernadette
23 February 2021

Voor de eerste keer bij broodje q besteld. Had hoge verwachtingen door de positieve reviews... Deze zijn helemaal waargemaakt! Hier ga ik vaker mijn lunch bestellen

Ann
22 February 2021

Broodje jackfruit is heerlijk! Eindelijk een origineel en smaakvol vegan broodje ipv een standaard broodje hummus. Bedankt mies voor deze inbreng en goed doel waar de opbrengst naar toe gaat. Dit mag standaard op de kaart komen!

Anja
22 February 2021

Thanks Broodje Q! De bedrijfsbestelling was wederom op tijd én super lekker weer. Tot de volgende!

Reaction from Broodje Q

Graag gedaan weer Anja! Tot snel! Liefs, Q.

Ma
18 February 2021

Lekkerste broodjes everrrrr

Kam
17 February 2021

Super tevreden over de broodjesQ

Fibs
17 February 2021

Enorme bestelling voor collega’s gedaan en niks anders dan lovende woorden over mijn broodje

Noor
15 February 2021

Top service!

Jan
15 February 2021

Bezorging duurde ruim 1,5 uur, eten was koud en bestelling was ook nog deels verkeerd doorgekomen.

Reaction from Broodje Q

Hi Jan, spijtig om te horen dat de bestelling niet naar wens was. Het was gisteren tijdens de piek erg druk en tevens glad op de weg, waardoor bezorging langer duurde dan je van ons gewend mag zijn. We zullen je even persoonlijk benaderen om een tegemoetkoming te geven. Hopelijk tot snel weer! 💛

Ruth
13 February 2021

Super snel gehandeld en super lekkere broodje carpaccio!!

Jasper
13 February 2021

Bezorging door m’n grote vriend Fibs was top

Kevin
12 February 2021

Snelle bezorging, verse ingrediënten en lekkere broodjes. Qualiteit in quarantine tijd.

Denise
12 February 2021

Wederom top service!

Tevreden klant
10 February 2021

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kam
9 February 2021
Evelien
6 February 2021

Meeega lekkere broodjes! Super vers!

Anne
5 February 2021

Lekkere broodjes! Helaas was de bezorging aan de trage kant. Wellicht vrijdagmiddag drukte. Wieweet!

Reaction from Broodje Q

Hi Anne, het was inderdaad erg druk vandaag vandaar dat het wat langer duurde. Onze excuses daarvoor. Fijn om te horen dat de broodjes goed hebben gesmaakt! 🥖💛

Burcu
5 February 2021

Lekkere broodjes!

Kam
5 February 2021

Heerlijk broodjes Q ! En ook eens voor een goede doel !

Brian
4 February 2021

Heerlijk broodje.. en super on Point met bezorgen, hier ga ik vaker bestellen 🔥

Yildiz
3 February 2021

Beste broodje carpaccio ooit gegeten!!!!!!

Danielle
3 February 2021

Leuke actie die Qontest! Een dikke duim voor Broodje Q en het Broodje Qlub is zeker aan te raden!

Junior dos Santos
2 February 2021

Helemaal top! Ondanks ik enkele minuten voor sluiting een bestelling had geplaatst, werd ik heel vriendelijk ontvangen door de medewerkers😁

Demy
2 February 2021

Heerlijke warme harde broodjes! Precies op tijd klaar. Zeker een aanrader!

Vera
30 January 2021

Lekkerste broodjes en sapjes van Rotterdam naar mijn mening. Altijd vers en altijd smullen!

Manouk
30 January 2021

Heerlijk, vers, top!

Monique
30 January 2021

Heerlijk! Echt smullen

Feliz
29 January 2021

Een dikke dikke dikke 10!!!!! Ik kwam gwn klaar tijdens het eten zo lekker was het :)

widhi
27 January 2021

Erg lekkere broodjes, miste alleen iets spicy, anders werd was het iets te blend. Blij met de niet plastic verpakking.

Denise Schuurman
26 January 2021

Echt heerlijke en goed belegde broodjes! Top service!

Elsa
25 January 2021
Isabelle&taylor
23 January 2021
Sophie
23 January 2021

Top kwaliteit broodjes en de jus d’orange was ook lekker vers! Binnen 20 min. bezorgd en vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar!

Willem
23 January 2021
Shae
23 January 2021

Goede en snelle service. Onze bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. Netjes ingepakt en rijkelijk belegde broodjes. Heel tevreden.

Chantal
22 January 2021

Broodje Q; één van de weinige lichtpuntjes in deze bizarre tijd. Wat een heerlijke verse broodjes en sappen!

Roger Luttenberg
21 January 2021

Heerlijk vers broodje Geitenkaas! 😋

Isa
21 January 2021

Erg lekker broodje. Jammer dat het drankje er niet bij zat.

Leonie
21 January 2021

Broodje Q levert altijd top kwaliteit. Aandachtspuntje voor de volgende keer: flesje sap lag op het broodje dat daardoor beetje geplet was. Maar dat deed niks af aan de smaak. Die was weer heerlijk!

Agatha
18 January 2021

Beste Broodje Pastrami van Rotterdam!

Petra Happel
14 January 2021

Super! Heerlijke broodjes, echt een aanrader! Veel variatie en lekker vers

Maaike
13 January 2021

Vaste prik op de maandag! Eindelijk een broodjeszaak gevonden waar ik terecht kan voor zowel de meer basic broodjes als warme luxere opties!

Casper Witlox
7 January 2021

Erg genoten van een heerlijk broodje Qalkoen! De broodjes zijn dik belegd en heerlijk vers bereid. Aanrader voor de echte fijnproever!

Peter R de Vries
2 January 2020

Wat een crimineel lekkere broodjes!

Senem
29 December 2020

Heerlijk broodje Tuna Melt. Mijn nieuwe favoriete broodjeszaak in Rotterdam.

Teresa
19 December 2020

Perfect!

Remy
10 December 2020

Wauw wat een heerlijk broodje carpaccio en snel bezorg. Top zaak en super vriendelijk personeel.

DAVID
27 November 2020

Genoten weer !!!

Jurrian Lammerts
27 November 2020

Heerlijke broodjes, en snel bezorgd!

Nikita
17 November 2020

Lekker eten begreep ik van de ontvanger. Er kon een gedichtje bij de bestelling worden gestopt die ik voor mijn broer had gemaakt. Leuk! :-)

DAVID
12 November 2020

ONWIJS LEKKER ALLEMAAL

Melike
27 October 2020

Super lekkere en verse broodjes!

Leonie
22 October 2020

Heerlijke broodjes. Nette en snelle bezorging. Goede prijs/kwaliteit 👌

Leonie
20 October 2020
Marjolein
9 October 2020

Top!

Tyra
2 October 2020
anne marie raadtgever
1 October 2020

Smakelijke lunch en de sapjes overheerlijk!

Anne
27 September 2020

Was weer top! Broodje quarantaine smaakte weer goed en de salade met zalm is ook echt een aanrader.

Anoniem
16 September 2020

Altijd genieten! Heerlijke broodjes en super gezonde en frisse sapjes

Leonie
4 September 2020

Heerlijke broodjes. Top concept. #supportyourlocals #010

arend-jan
28 August 2020

Om een aantal simpele elementen in zo een kunstwerk te verheffen is een godswonder en dat mag genoemd worden!

Esmeralda
13 August 2020

Echt mijn complimenten voor de ontzettend persoonlijke bezorging! Super vrolijke bezorger, die een gezellig praatje maakte toen hij de bestelling overhandigde. Ook zat er nog in het tasje nog een visitekaartje met een leuke persoonlijke boodschap. En als kers op de taart waren de broodjes ook nog eens overheerlijk! Van mij een dikke 10! :)

Wouter Homberg
27 July 2020

Broodje Q heeft waanzinnige broodjes die je maag goed vullen. Broodje Q is een aanrader!

Joey den Broeder
24 July 2020

Altijd superlekker en snel geleverd.

Maarten
24 July 2020

Holyquackedoodles wat een lekkere broodjes!

Hian Li Ko
17 July 2020

Ik kan de broodjes van Broodje Q aan iedereen aanraden! Ze waren heerlijk, gewoon doen dus. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet van een heerlijke lunch.

Casper
3 July 2020
Rik
30 June 2020

Het was weer heerlijk! Broodje quarantaine en een flinke plak bananenbrood is de ultieme qombinatie voor de echte liefhebber.

Brandon
25 June 2020

Legendarisch als altijd! Het proeft alsof ze de kip achter hebben staan slachten, zo mals en vers is tie. Daarnaast mooie service met een lach, echte professionals die het vast al jaren doen!

Esra E.
23 June 2020

Heerlijke broodjes! geweldige service en lieve note's met je bestelling maakt je dag elke keer weer.

Hannah
16 June 2020

Heel lekker vers broodje, zodat je de rest van de dag er weer tegenaan kan!

Job
5 June 2020

Super lekker broodje Quarantaine voor lunch vandaag! Aanrader!

Wouter
4 June 2020

Was HEERLIJQ! Snel weer!

Sandra Lanz
3 June 2020
Amber
30 May 2020

Broodje Pastrami was the besttttt

Mewael
27 May 2020

Lekkerste broodjes van R'dam, thanks BroodjeQ!

José
27 May 2020

Onwijs lekkere broodjes die goed belegd zijn. Waren iets te laat met leveren maar dat zal aan Thuisbezorgd liggen. Bedankt, het was heerlijk!

Pim van der Laan
21 May 2020
Monique
14 May 2020

En ook deze keer weer superleQQere broodjes en bananenbrood, snelle en vriendelijke bezorging, we hebben er van genoten op kantoor. De site werkt ook prima!

Sharon
13 May 2020

Heerlijke broodjes, snel geleverd ondanks last-minute wijziging!

Claim Rebels
13 May 2020

Heeeeeerlijke broodjes. Terwijl wij Qlaims indienen geniet wij van ons broodje Q, Ons dag kan niet meer stuQ Succes!